ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Showing 1-9 of 41 results

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. NEW
    Θυμαρίσιο Μέλι με Λευκή Τρούφα "Δρύας"

    Πολύ γευστικό θυμαρίσιο με λευκή ανοιξιάτικη τρούφα (Tuber borchii).

    Χρήσεις:
    Σβήνουμε στο μαγείρεμα (προσθέτοντας μία κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο με μαύρη τρούφα), Συνοδεύει ψητά κρέατα, καραμελώνει μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας, σε μία φέτα φρέσκο ψωμί στη σχάρα, μία κουταλιά σε ζεστό τσάϊ, ή σε σάλτσες.

    Quick View

    WishList

  2. NEW
    Κουφέτα Αμυγδάλου Σοκολάτας με Blueberry

    Απολαύστε μοναδικά κουφέτα σοκολάτας αμυγδάλου, αρωματισμένα με μύρτιλο "blueberry".

    Quick View

    WishList

  3. NEW
    Πραλίνα Φουντουκιού "Dukan" 220γρ

    Γλυκιά απόλαυση, με μόλις 29 θερμίδες. Και απολαύστε χωρίς τύψεις.

    Quick View

    WishList

  4. NEW
    Ταχινομερέντα "Ελευθερίου" 330γρ

    Δοκιμάστε ένα απολαυστικό μείγμα από θρεπτικό ταχίνι και κουβερτούρα υγείας. Μια ελληνική πρόταση, στο τραπέζη σας.

    Quick View

    WishList

  5. NEW
    Κρέμα με Σουσάμι & Κακάο 60% "Soudis" 310γρ

    Δοκιμάστε ένα απολαυστικό μείγμα από θρεπτικό ταχίνι και κρέμα κακάο. Μια ελληνική πρόταση, στο τραπέζη σας.

    Quick View

    WishList

  6. NEW
    Κρέμα Φουντουκιού χωρίς Ζάχαρη "Soudis" 310γρ

    Για τους λάτρεις της μερέντας, που αποφεύγουν τη ζάχαρη, πραλίνα φουντουκιού χωρίς ζάχαρη. Μια ελληνική πρόταση, στο τραπέζη σας.

    Quick View

    WishList

  7. NEW
    Κρέμα Φουντουκιού Νηστίσιμη "Soudis" 310γρ

    Για τους λάτρεις της μερέντας, αλλά και της παράδοσης, νυστίσιμη πραλίνα φουντουκιού. Μια ελληνική πρόταση, στο τραπέζη σας.

    Quick View

    WishList

  8. NEW
    Μαχλέπι Αλεσμένο

    Μουχαλέπιον, µαχαλέπι ή µέχλεπι είναι η µυρωδάτη σκόνη που χρησιµοποιούµε για να αρωµατίσουµε παραδοσιακές ζύµες. Το αρωματικό και ξεχωριστό μαχλέπι, θυμίζει κάτι ανάμεσα σε πικραμύγδαλο και κεράσι και κάνει το σπίτι να μυρίσει Πάσχα. Εδώ και αιώνες στην Ελλάδα αποτελεί μαζί με το κακουλέ και την μαστίχα την ευωδιαστή «αγία τριάδα» της ζαχαροπλαστικής της Λαμπρής. Έχει όμως και μια άλλη ωφέλιμη πλευρά.

    Για να μην εξατμιστεί το άρωμά του, διατηρούμε τους σπόρους μέσα σε ένα καλά σφραγισμένο βάζο, σε ξηρό περιβάλλον.

    • Για να «δυναμώσουμε» το άρωμα των σπόρων, είναι καλό, λίγο πριν τους κοπανίσουμε, να τους καβουρδίσουμε σε ένα ζεστό τηγάνι, χωρίς κάποια λιπαρή ουσία.

    • Εκτός από το τσουρέκι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπισκότα, κέικ με ξερά φρούτα, βασιλόπιτες αλλά και κρέμες βανίλια.

    • Η ιδανική δοσολογία σε ζύμες είναι περίπου 1½ κουτ. γλυκού ανά κιλό αλεύρου.

    Quick View

    WishList

  9. NEW
    Χαρουπόσκονη - Υποκατάστατο Κακάο

    Η χαρουπόσκονη αποτελεί ιδανικό υποκατάστατο της σκόνης κακάο και μια υγιεινή εναλλακτική στη σοκολάτα. Μπορεί να καταναλωθεί από άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή, διαβητικούς και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Ως αντικαταστατό σε συνταγές που περιέχουν κακάο πρέπει να προσέξετε την ποσότητα αφού η γεύση της χαρουπόσκονης είναι πολύ πιο γλυκιά από αυτή του κακάο.

    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ζαχαροπλαστική στα κέικ, σε ζεστά ποτά, στα μιλκσέικ και σε άλλα επιδόρπια ως αντικαταστατό της σκόνης κακάο όπως επίσης και σε μπάρες δημητριακών.

    Quick View

    WishList

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Showing 1-9 of 41 results

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση