Βαλσάμικο Κρέμα και Ξύδι
-
Μπαλσάμικο ξύδι με άρωμα μαύρης τρούφας (Tuber melanosporum).
Μία σταγόνα είναι αρκετή για να αρωματίσει τα πιάτα σας.
Κρύες χρήσεις:
Μαγιονέζα, βινεγκρέτ, σαλάτες, σάλτσεςΖεστές χρήσεις:
Ρύζι, ριζότο, κρέας, ψάρι.Πρόταση:
Σβήνουμε σε ένα τηγάνι το μαγειρεμένο κρέας και έχουμε μία εξαιρετική σάλτσα -
Ο ακαταμάχητος συνδυασμός του βαλσαμικού ξυδιού, το οποίο έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 6 μήνες σε μικρά βαρέλια, με το μέλι δίνει μια νέα πιο γλυκιά κα πιο γεμάτη αρώματα γεύση στο φαγητό. Χρησιμοποιήστε αυτή την διαφορετική έκδοση του κλασσικού βαλσαμικού ξυδιού σε σαλάτες, μαρινάρετε τα ψητά σας, καραμελώστε ψητά λαχανικά.
Πρόκειται για ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο βαλσαμικό ξύδι για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους, για όσους ξέρουν να κάνουν τη διαφορά στην κουζίνα τους.
-
Πρόκειται για ένα προιόν που διαφέρει στην ένταση για όσους ζητούν πιο απαλές γεύσεις. Μαγεύει όπως ακριβώς και το κλασσικό βαλσάμικο και πάει ένα βήμα πιο κάτω όπου με το λευκό του χρώμα έρχεται να ξαφνιάσει το στόμα μας εκεί που δεν το περιμένουμε.
Σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε σε μια τηγανιά κοτόπουλου σβήνοντας τη με το λευκό βαλσαμικό MESSINO,σε μια δροσερή καλοκαιρινή πράσινη σαλάτα ή στη δημιουργία μιας πεντανόστιμης λευκής vinaigrette και μιας λευκής σως..Λίγες σταγόνες αρκούν και το θαύμα έχει γίνει!
-
Πρόκειται για ένα προιόν που διαφέρει στην ένταση για όσους ζητούν πιο απαλές γεύσεις. Μαγεύει όπως ακριβώς και το κλασσικό βαλσάμικο και πάει ένα βήμα πιο κάτω όπου με το λευκό του χρώμα έρχεται να ξαφνιάσει το στόμα μας εκεί που δεν το περιμένουμε.
Σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε σε μια τηγανιά κοτόπουλου σβήνοντας τη με το λευκό βαλσαμικό MESSINO,σε μια δροσερή καλοκαιρινή πράσινη σαλάτα ή στη δημιουργία μιας πεντανόστιμης λευκής vinaigrette και μιας λευκής σως..Λίγες σταγόνες αρκούν και το θαύμα έχει γίνει!
-
Πρόκειται για ένα προιόν που διαφέρει στην ένταση για όσους ζητούν πιο απαλές γεύσεις. Μαγεύει όπως ακριβώς και το κλασσικό βαλσάμικο και πάει ένα βήμα πιο κάτω όπου με το λευκό του χρώμα έρχεται να ξαφνιάσει το στόμα μας εκεί που δεν το περιμένουμε.
Σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε σε μια τηγανιά κοτόπουλου σβήνοντας τη με το λευκό βαλσαμικό MESSINO,σε μια δροσερή καλοκαιρινή πράσινη σαλάτα ή στη δημιουργία μιας πεντανόστιμης λευκής vinaigrette και μιας λευκής σως..Λίγες σταγόνες αρκούν και το θαύμα έχει γίνει!
-
Το Balsamico Messino ειναι ένα προϊόν με γεμάτο σώμα και ξεχωριστό άρωμα. Το γνωστό σε όλους μας γλυκάδι με την γλυκιά ξεχωριστή γεύση, το έντονο άρωμα και το κόκκινο σκούρο χρώμα, φτιάχνεται απο ξύδι κρασιού και συμπυκνωμένο μούστο εξαιρετικής ποιότητας και ωριμάζει μέσα σε ξύλινα βαρέλια όπως το καλό παλιό κρασί.
Αρκούν μερικές σταγόνες για να συμπληρωθεί η ξεχωριστή γεύση του φαγητού σας.
-
Το Balsamico Messino ειναι ένα προϊόν με γεμάτο σώμα και ξεχωριστό άρωμα. Το γνωστό σε όλους μας γλυκάδι με την γλυκιά ξεχωριστή γεύση, το έντονο άρωμα και το κόκκινο σκούρο χρώμα, φτιάχνεται απο ξύδι κρασιού και συμπυκνωμένο μούστο εξαιρετικής ποιότητας και ωριμάζει μέσα σε ξύλινα βαρέλια όπως το καλό παλιό κρασί.
Αρκούν μερικές σταγόνες για να συμπληρωθεί η ξεχωριστή γεύση του φαγητού σας.
-
Το Balsamico Messino ειναι ένα προϊόν με γεμάτο σώμα και ξεχωριστό άρωμα. Το γνωστό σε όλους μας γλυκάδι με την γλυκιά ξεχωριστή γεύση, το έντονο άρωμα και το κόκκινο σκούρο χρώμα, φτιάχνεται απο ξύδι κρασιού και συμπυκνωμένο μούστο εξαιρετικής ποιότητας και ωριμάζει μέσα σε ξύλινα βαρέλια όπως το καλό παλιό κρασί.
Αρκούν μερικές σταγόνες για να συμπληρωθεί η ξεχωριστή γεύση του φαγητού σας.
-
Οι Πέρλες Βαλσάμικου MESSINO έχουν δημιουργηθεί από εξαιρετικό βαλσάμικο ξύδι που έχει παραχθεί αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες συμπυκνωμένου μούστου σταφυλιών και έχει παλαιωθεί για περισσότερους από 8 μήνες. Μέσα από μια απαιτητική διαδικασία μετατρέπουμε το βαλσάμικο σε μικρές σφαίρες με μαλακό εξωτερικό περίβλημα και και υγρό πυρήνα. Και έτσι το σταφύλι ξαναπαίρνει το σχήμα του.
Οι μαύρες πέρλες βαλσάμικου, αναπόσπαστο κομμάτι της μοριακής γαστρονομίας, ενα high-end και gourmet προϊόν, έχει δημιουργηθεί για πελάτες απαιτητικούς. Συνίσταται για ξεχωριστά πιάτα κρέατος, μοναδικές σαλάτες και γκουρμέ ορεκτικά. Δώστε γεύση στο φαγητό.